Salonul de Literatură „Junimea”, la Galeriile „Pod-Pogor”

oct. 21st, 2014 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 22 octombrie 2014, de la ora 18.00, la Galeriile „Pod-Pogor” (Iaşi, str. V. Pogor nr. 4), Muzeul Literaturii Române din Iaşi, organizează următoarea ședință a Salonului de Literatură „Junimea”. Prima autoare care va citi anul acesta este Conuț Alexandra, care va citi un fragment din romanul “Cum este un om normal?”. Moderator: Mirel Cană. Secretar: Cătălin-Mihai Ștefan. Agenţiadecarte.ro este partener media al evenimentului.

Salonul de Literatură „Junimea” are ca scop descoperirea și cultivarea talentelor literare, precum și promovarea, inclusiv prin publicare, a textelor valoroase. Proiectul este coordonat de scriitorul Mirel Cană.

Mai multe detalii: www.muzeulliteraturiiiasi.ro

www.facebook.com/muzeulliteraturiiromane.iasi

Număr de vizualizări :1078


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro