Ozana Barabancea & Band, la ARCUB

oct. 13th, 2014 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 25 octombrie 2014, ora 20, la Sala ARCUB (din Str. Batiște nr. 14), continuă seria concertelor bilunare, Jazzaj la ARCUB, prin recitalul “Jazz și strălucire, cântec cu iubire”, susținut de Ozana Barabancea & Band.

Cunoscută publicului pentru calitățile sale vocale excepționale, Ozana Barabancea a cochetat cu muzica încă din copilărie și a debutat pe scena muzicală în anul 1990. Ulterior, a devenit tot mai apreciată în lumea jazzului, atât în țară, cât și în străinatate.

În 1999, artista a avut turnee în Marea Britanie, dar și în Japonia și, în același an, a participat la Festivalul de Jazz din Londra, unde a susținut un recital la înmânarea premiilor Royal College of Music. De atunci, cariera muzicală a Ozanei Barabancea a urmat o linie ascendentă, fiind prezentă la o multitudine de evenimente publice, dar și private. Alături de bandul care o însoțește, artista va reprezenta, pe scena de la ARCUB, culorile muzicale ale jazzului și musicalului internațional, precum și ale altor genuri muzicale, îndrăgite de publicul larg.

În cadrul concertelor Jazzaj, pe scena Sălii ARCUB, au fost prezenți artiști renumiți ai jazzului, precum Maria Răducanu și Krister Jonsson, Vali Răcilă și Balkanamera Jazz Quartet, trupa Arifa, Rareş Totu și A.G. Weinberger.

Următoarele ediții ale seriei Jazzaj la ARCUB vor aduce în fața publicului alți doi muzicieni apreciați:  Emil Bîzgă (1 noiembrie) și Nicolas Simion (29 noiembrie).

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batişte nr. 14) sau online pe bilete.arcub.ro.

Preţuri: 45 lei (Categoria I) si 35 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de Bilete ARCUB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 25 lei.

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti cultivă identitatea culturală a Capitalei din 1996. De la teatru şi muzică, până la arhitectură, pictură şi carte, ARCUB reprezintă arta şi cultura Bucureştiului, colaborând cu organizaţii şi instituţii de profil şi sprijinind totodată proiecte iniţiate în parteneriat.

ARCUB este organizatorul Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street!, al singurului festival internaţional de jazz din Capitală, Bucharest Jazz Festival, şi al festivalului de muzică clasică, Bucharest Music Film Festival.

În fiecare an, ARCUB se implică în peste 150 de evenimente culturale, al căror public depăşeşte 2 milioane de participanţi.

Parteneri media: TV City, RFI România, Radio România Cultural, Radio București FM, media TRUST.

Parteneri media online: Port.ro, iconcert.ro, 4arte.ro, orasulm.eu, inoras.ro, bigcitylife.ro, goingout.ro, urban.ro, hipmag.ro, 121.ro, ziarulmetropolis.ro, ileanaandrei.ro, getlokal.ro.

Număr de vizualizări :759


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro