Liderul mondial în protejarea cărţilor, RYCO, face o demonstraţie la Bucureşti

oct. 12th, 2014 | By | Category: Proiecte

Miercuri, 15 octombrie 2014, ora 11:00, la Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” din București, Camera Bilaterală de Comerț România-Malta, un vehicul menit să conecteze oportunități de business din mai multe zone geografice (România, Malta, Irlanda, Muntenegru, Serbia, Georgia, Azerbaijan, Ghana, Dubai, Qatar), organizează demonstrația “Ryco- Make Books Last Longer”. La eveniment vor participa reprezentanți ai marilor actori din piața de carte din București, privați și instituționali. Intrarea se face numai cu invitaţie din partea organizatorilor. Ryco Book Protections Services Limited („RYCO”) este o companie cu capital integral irlandez, având sediul în Bray Co, Wicklow (Irlanda), specializată în producţia şi prelucrarea de coperte pentru protejarea cărţilor, atât în formă autoadezivă, cât şi non-adezivă, inclusiv o gamă de produse complementare. RYCO este liderul de piaţă la nivel mondial în ceea ce priveşte protejarea cărţilor. În plus, RYCO ocupă o poziţie fruntaşă în brevetarea inovaţiilor şi invenţiilor din sectorul automatizării sistemului de copertare, potrivit solicitărilor celor mai importanţi furnizori de carte la nivel global. În momentul de faţă produsele RYCO reprezintă alegerea majorităţii bibliotecilor şi şcolilor din Irlanda şi Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, unde gama diversificată de produse este utilizată atât pentru a proteja, dar şi pentru a prelungi durata de viaţă a unei cărţi. RYCO îşi comercializează produsele direct în bibliotecile din Europa şi SUA, însă și în şcoli, în industria de aprovizionare a bibliotecilor și în marile lanțuri de retail, librării. Dl. Alan Ryan, director executiv al RYCO, va fi prezent la evenimentul de prezentare de la Bucureşti.

AUTOPLAST este mașina de coperta brevetată de RYCO, o maşină care e capabilă să coperteze 1,350 de cărți/ oră, ceea ce marchează un salt imens pentru industria de profil, unde viteza medie de lucru este de cca. 30-40 de cărți/ oră.

Avantajele automatizării:

– calitate crescută;

– rezistență mare a coperții;

– aspect semnificativ îmbunătățit al cărții;

– economisire în timp datorită costurilor unitare mai mici;

– training minimal pentru personalul operațional;

– service & back-up complet.

BENEFICIILE COPERȚILOR SEMI-RIGIDE, AUTOADEZIVE

-Coperțile Ryco pot fi adaptate oricărei dimensiuni de carte cu copertă de hârtie

– Coperțile Ryco sunt realizate din PVC rezistent cu protecţie împotriva zgârieturilor

-Coperțile Ryco sunt realizate din adeziv fără acid, drept urmare cărţile nu se vor îngălbeni

-Copertțile Ryco vor prelungi durata de viaţă a cărţii de până la 50 ori

-Coperțile Ryco sunt rezistente la apă şi pot fi curăţate cu o cârpă umedă

-Coperțile Ryco protejează coperta inițială a cărții şi sunt totodată realizate pentru a întări cotorul cărţii (punctul cel mai afectat al unei cărţi cu copertă din hârtie)

Pentru mai multe informaţii cu privire la RYCO şi gama de produse a acestora vă rugăm să accesaţi pagina de internet www.rycobookcovers.com sau www.tuffcover.net .

Număr de vizualizări :1293


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro