KILIPIRIM, la Unirea Shopping Center

oct. 23rd, 2014 | By | Category: Eveniment

În perioada 29 octombrie – 2 noiembrie 2014, zilnic între orele 10.00- 22.00, la Unirea Shopping Center (etajul 2, Aripa Călăraşi),  va avea loc o nouă ediţie a celui mai important târg de carte cu discount din România: KILIPIRIM. În cadrul târgului, va avea loc şi Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, unde vizitatorii vor putea achiziţiona cărţi şi produse ezoterice  sau pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii. Intrarea va fi liberă. Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, organizatorii le propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atât copiilor, adolescenţilor, cât şi cititorilor cu experienţă: de la evenimente care au ca public-ţintă pe iubitorii de literatură, la evenimente dedicate celor interesaţi de cărti de popularizare. AgenţiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

„Prima noutate legată de această nouă ediţie a Kilipirim este noul loc de desfăşurare: Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călăraşi. Sperăm ca în felul acesta să ne deschidem şi mai mult către publicul cititor şi să câştigăm şi mai mulţi vizitatori. Editurile au reacţionat cu promptitudine la invitaţia noastră de a se înscrie, vor sosi cu oferte generoase de titluri, iar reducerilevor fi mai mult decât prietenoase. Nu vor lipsi nici evenimentele dedicate publicului larg. Vă aşteptăm aşadar cu drag în noua noastră casă”, a declarat Louisa Udrescu, organizator.

KILIPIRIM reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Româneasca, Nemira, Trei, Litera, Herald, Aramis, Prut, House of Guides sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri în cadrul KILIPIRIM. Fiecare expozant practică, la Kilipirim, reduceri substanţiale de preturi, de până la 90%. Lansat în 2005 şi ajuns la cel de al X-lea an de existenţă, KILIPIRIM este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cărţii din capitală, nelipsit din agenda culturală a tuturor iubitorilor de carte.

Pentru mai multe informatii, accesaţi pagina de Facebook a KILIPIRIM:

https://www.facebook.com/pages/Kilipirim-targ-de-carte-cu-discount/521533497941684

Parteneri media: Radio ZU, Ştirile TVR, România liberă, Calendar evenimente.ro, b365.ro, 121.ro, Agenţiadecarte.ro, Bookaholic, BookMag, Filme şi cărţi, Semne bune, Bună dimineaţa, Bucureşti!, Suplimentul de cultură, Observator cultural.

Număr de vizualizări :1222


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro