În curs de apariţie, la Editura Adenium

oct. 23rd, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Sunt în curs de apariție cărțile câștigătorilor concursului de debut pe 2014 organizat de editura Adenium.  Juriul pentru literatura adultă a fost compus din criticii literari Al. Cistelecan, Bogdan Crețu și scriitorul Liviu Antonesei. Secretariatul juriului a fost asigurat de Gabriel Cheșcu, redactor-șef Editura Adenium. Juriul la secțiunea literatură pentru copii a avut componența următoare: Adriana Nicorici, director general al Editurii Adenium și coordonatoarea diviziei pentru copii, BD, carte ilustrată, Gabriel Cheşcu și Angelica Lambru, autoare de literatură pentru copii și traducătoare.

În urma calculării mediilor manuscriselor ajunse în ultima etapă a concursului, au fost stabiliți următorii câștigători:

Proză: E-xilul colecționarei de fluturi – Rotaru Adriana Noxi (Brăila)

Poezie: Vînd pământ – Ioana Duță (Timișoara)

Eseu: Flăcări, foc, arderi interioare în raportul verbal – vizual – Simona Ardelean (Zalău)

Teatru: Funeral of Hearts – Edith Negulici (București)

Literatură pentru copii: Secretul fetei frumoase – Dorina-Grațiela Aolăriți (Buftea).

Număr de vizualizări :815


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro