“ 101 întrebări pe care să le pui medicului tău” de Tom Smith

oct. 7th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Există vreo dovadă că vaccinul antigripal actual este bun de ceva? E adevarat că, dacă fumezi canabis, eşti mai puţin expus riscurilor decât dacă ai fuma tutun sau ai bea alcool? Sunt deprimată, dar nu vreau să iau antidepresive. Care sunt alternativele? Usturoiul face într-adevăr bine la inimă? Dacă da, de ce? Cât de curând după operaţie pot să călătoresc cu avionul?

Acestea sunt doar o parte din întrebările provocatoare abordate de Dr. Tom Smith în cartea sa “101 intrebari pe care să le pui medicului tău“, apărută la editura Trei.

Ai întrebări pe care ai vrut mereu să i le pui medicului tău? Nu ai simţit niciodată că e momentul oportun? Medic generalist, cercetator medical şi redactor al ziarului Guardian, dr. Tom Smith se inspiră din experienţa sa medicală pentru a răspunde întrebărilor pentru care doctorii obişnuiţi par a nu avea timp.
Jenantă, înspăimântătoare sau neobişnuită, oricum ar fi întrebarea, sunt şanse mari ca dr. Tom să cunoască răspunsul!

Dr. Tom Smith scrie din anul 1977, după ce a profesat medicina generală timp de şase ani şi a fost cercetător medical alţi şapte ani. Este autorul articolelor din seria „Doctore”, care apar în ziarul The Guardian, ediţia de sâmbătă, şi a scris numeroase cărţi de selfhelp.

Număr de vizualizări :1008


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro