Spectacole recital în Stagiunea de Teatru de la Palatul Suţu

sept. 29th, 2014 | By | Category: Postcard

Miercuri, 1 octombrie 2014, stagiunea de teatru de la Palatul Șuțu din București va fi deschisă de către Solitact (un proiect al Teatrului UNTEATRU) cu spectacolul „Cinci ore cu Mario”, de Miguel Delibes. Este vorba despre un  one woman show cu Florina Gleznea, în regia Marianei Cămărășan. Spectacolul a fost selecționat în Festivalul Național de Teatru 2014. De altfel, în programul stagiunii toamnă-iarnă, între 1 octombrie și 3 decembrie 2014, sunt planificate doar seri de teatru dedicate spectacolelor recital (one man/woman show). AgențiadeCarte.ro vă prezintă programul integral.


Miercuri, 1 octombrie ora 19.00
„Cinci ore cu Mario” de Miguel Delibes, regia Mariana Cămărășan, cu Florina Gleznea.
Spectacol selecționat în FNT 2014. Participări la Festivalul Internațional de Teatru Scurt Oradea 2014, Gala Star Bacău 2014, Festivalul Perform Iași 2014).
Miercuri, 15 octombrie ora 19.00
„Vreau să fiu actriță” de Robert Mauro, Regia /Cu: Anca Sigartău
Miercuri, 5 noiembrie ora 19.00
„Moscova – Petuski” de Venedikt Erofeev , regia Theo Herghelegiu, cu Richard Bovnoczki.
Miercuri, 12 noiembrie ora 19.00
„Ce zile frumoase” de Samuel Beckett, regia Sânziana Stoican, cu Sabrina Iașchevici (și participarea lui Ionuț Vișan).
Spectacol câștigător Gala HOP Mangalia 2012, și în cadrul Festivalui Național de Teatru Independent 2013 – Premiul pentru cea mai bună regie, cea mai bună scenografie, cea mai bună actriță.
Miercuri, 19 noiembrie ora 19.00
„Amalia respiră adânc” de Alina Nelega, regia Mariana Cămărășan, cu Cristina Casian, castigatoarea Premiul UNITER pentru debut.

Miercuri, 3 decembrie ora 19.00

„Poezia Visului” versuri de Emil Botta, un spectacol de Miriam Răducanu, cu Lari Giorgescu.
Spectacol selecționat în Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2014, Festivalul Internațional de Teatru Scurt Oradea 2014, Gala Star Bacău 2014).

Rezervări bilete se pot face:
– pe adresa unteatru@gmail.com,
– pe site www.unteatru.ro sau
– prin sms la numărul 0721268516 (nume, dată, spectacol, număr de locuri)
Veţi primi confirmare pe mail, respectiv pe telefon.

Număr de vizualizări :1258


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro