Constantin Chiriac a primit Premiul de Excelenţă pentru Contribuţie la imaginea României în lume la Gala Biz 15 ani

sept. 21st, 2014 | By | Category: Postcard

Constantin Chiriac, director general al Teatrului Naţional Radu Stanca, preşedinte al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu a primit Premiul de Excelenţă pentru Contribuţie la imaginea României în lume la Gala Biz 15 ani, care a avut loc în Bucuresti pe 17 septembrie 2014, la Biavati Events. Revista Biz, prima revistă de afaceri din România şi una dintre cele mai importante publicaţii de gen, a împlinit 15 ani de existenţă. Cu această ocazie echipa redactională a organizat o gală exclusivă în care a decernat premii de excelenţă celor mai cunoscuţi profesionişti ai lumii de business din România. Printre laureati s-au numărat pesonalităţi care au demonstrat că în ultimii 15 ani au stiut să facă perfomanţă, iar pentru fiecare premiu acordat în cadrul galei, manageri şi antreprenori de top au lăudat meritele deosebite ale celor premiaţi. Laudatio pentru Constantin Chiriac a fost rostit de Camelia Şucu.

„Absolvent de actorie, a jucat în peste 20 de filme (inclusiv în clasicul „Moromeții”) și în peste 50 de spectacole de teatru. Conduce de aproape 15 ani Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu. În 1994 a avut ideea îndrăzneață de a aduce pe scena românească actori străini în cadrul unui nou tip de eveniment cultural: Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu. Datorită unei puteri de muncă remarcate de toți colaboratorii, dar și unei voințe de fier, a transformat Festivalul de Teatru de la Sibiu într-un brand internațional, care adună anual mii de artiști din toate colțurile lumii. Festivalul creat de el a fost unul dintre cele mai puternice argumente în favoarea desemnării Sibiului drept Capitală Culturală Europeană în 2007. Dincolo de harul artistic, dovedește și pricepere managerială, festivalul al cărui director este reușind să înregistreze un profit considerabil. Dar pentru el, scopul principal al Festivalului de la Sibiu este bucuria oamenilor” – Camelia Şucu.

Număr de vizualizări :1232


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro