Caravana EUB, la slavistică

sept. 30th, 2014 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 4 octombrie 2014, ora 15, în cadrul Zilelor Culturii Slave în România, ce se desfăşoară la Bucureşti (Str. Pitar Moş nr. 7-15), în perioada 2-4 octombrie 2014, Caravana EUB (Editura Universităţii din Bucureşti) se deplasează la Departamentul de Filologie Rusă şi Slavă (de la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine).

Oferta de carte corespunde tradiţiei şi diversităţii ce caracterizează studiul limbilor slave în Universitatea din Bucureşti. Cu această ocazie, se organizează o masă rotundă pe tema apariţiilor editoriale în domeniu, între care şi publicaţii EUB.

Număr de vizualizări :1158


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro