Zilele Culturale ADfel 2014

aug. 13th, 2014 | By | Category: Eveniment

Între 18-20 august 2014 (de luni până miercuri), Bookblog organizează  Zilele Culturale ADfel 2014. Evenimentul se va desfășura la terasa Fabrica din București, str. 11 Iunie, nr. 50. Programul începe în fiecare seară de la ora 17:00, iar intrarea este liberă. În fiecare zi poți trece la eveniment pentru a demonstra că ești cu adevărat (un) Cititor Feroce ca nimeni altul. Organizatorii au preparat  două butaforii de toată frumusețea pentru invitații care doresc să se fotografieze cu o carte. Miercuri, 20 august 2014, de la 19:00 la 21:00, sunteți așteptați la „Schimb de Cărți”.

Mai multe detalii despre eveniment aici:  http://www.bookblog.ro/stire/bookblog-ro-la-adfel-2014/

Bookblog.ro este cel mai important blog despre cărţi şi lectură de pe internetul românesc. În cei peste patru ani de existenţă, el a devenit un reper pentru tinerii pasionaţi de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine şi mai uşor cărţile care merită citite.

Număr de vizualizări :1019


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro