VIAJOA.RO sărbătoreşte cinci ani de activitate editorială

aug. 12th, 2014 | By | Category: Proiecte

Miercuri, 20 august 2014, începând cu ora 17.00, în CROS Learning House (Intrarea Mihai Eminescu nr. 5, sector 2, Bucureşti) casa unde a locuit Ionel Teodoreanu şi care este sediul primei Universităţi Alternative din România, blogul călătorilor isteţi – VIAJOA.RO sărbătoreşte cinci ani de activitate editorială. viajoa.ro înseamnă locul în care se întâlnesc pasiunea de a scrie cu pasiunea de a călători și de a explora. Înseamnă locul de întâlnire al turiștilor și călătorilor isteți. Înseamnă bucurie – bucuria de descoperi, de a face, de a-ți depăși limitele, de a găsi povești, de a învăța, de a fi. În 2010, au câștigat premiul pentru cel mai bun blog de travel din Romania la RoBlogFest. În 5 ani de existență, editorii viajoa.ro au văzut 43 de țări, au scris 1391 de articole și interviuri , au făcut 12 excursii și tabere cu cititorii, au organizat 5 vânători de comori, 35 de  concursuri și 4 seri de povești viajoa.ro.

Mai multe amănunte despre petrecerea VIAJOA.RO puteţi găsi accesând următoarea pagină web: http://www.viajoa.ro/altele/evenimente/cinci-ani-de-viajoaro-veniti-la-petrecere

Viajoa este blogul unde citești despre cum e să călătorești inteligent. Ce înseamnă să călătorești inteligent? Cum arata o calatorie inteligenta?

Nu înseamnă să călătorești ieftin. Dar nici scump. Nu înseamnă să călătorești mereu unde te poartă moda. Dar nici să ignori cu orice preț destinațiile în vogă. Nu înseamnă să călătorești numai cu avionul. Dar nici doar cu mașina personală, trenul sau autobuzul.

Să călătorești inteligent înseamnă să nu te împotmolești în idei preconcepute, ci să cheltuiești suma de bani pe care o consideri potrivită pentru o experiență care te face, mai presus de toate, să fii fericit și să crești.

Ne împărtășești punctul de vedere? Atunci bine ai venit pe Viajoa!

Nu considerăm că există un singur mod de a călători inteligent. Dimpotrivă, fiecare om trebuie să facă acest lucru într-un stil care i se potrivește.

Pe Viajoa găsești cinci stiluri de călătorie diferite.

Adriana e mami călătoare, pentru care a merge cu bebele în vacanță e o bucurie în plus, nicidecum o neplăcere. Ca să vezi!

Ioana, exploratorul urban, descoperă comorile unui oraș așa cum puțini alții o fac. Ea ne-a spus, de exemplu, că există strada Mărțișor în Bucuresti. Ei? Ce faci la anul pe 1 martie?

Alexandra e o munțomană înrăită. Îi place să-și trăiască viața pe culmi, iar în vara lui 2012 a plecat într-o lună de miere cu mare a(l)titudine.

Gabi, aventurierul zâmbăreț, le-a făcut pe toate: couchsurfing, autostop, scuba, parapantă, a mers pe cont propriu într-o favelă în Rio de Janeiro… Mai vrei?

Iar Paulei, călătorul experiențial, îi plac, ai ghicit, experiențele de tot felul, nu neapărat familiare, nu neapărat periculoase, nu neapărat aproape, nu neapărat departe.

Îți impărtășim peripețiile noastre, impresiile noastre și sfaturile noastre pe Viajoa.ro.

Număr de vizualizări :1041


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro