STARTPOINT PRIZE ROMÂNIA, la Victoria Art Center din Bucureşti

iul. 23rd, 2014 | By | Category: Eveniment

Joi, 24 iulie 2014, ora 19.00, Victoria Art Center din Bucureşti (Calea Victoriei nr.12C) vă invită la vernisajul expoziției STARTPOINT PRIZE ROMÂNIA, o selecţie a celor mai bune proiecte realizate în 2014 de absolvenţi ai universităţilor de artă din România. Un juriu desemnat de organizatori va alege participantul la faza finală ce va avea loc la Centrul pentru artă contemporană DOX din Praga. Competiţia StartPoint Prize este deja la a douăsprezecea ediție şi are ca scop selectarea celor mai bune proiecte ale absolvenţilor din academiile şi universităţile de artă din Europa, creând în acelaşi timp o platformă pentru viitoare colaborări între tinerii artişti. Artiștii care expun la Victoria Art Center, în cadrul proiectului STARTPOINT PRIZE ROMÂNIA: Andreea Lorena Buțincu, Petronela Berlea, Alexandra Corneanu, Irina Ghenu, Dumitru Gurjii, Manuela Marcovici, Adina Mocanu, Alexandra Sand, Vlad Vârtosu. Expoziţia poate fi vizitată până pe 2 august 2014.

Parteneri media: ArtClue, modernism.ro, Radio France Internationale Romania, Metropotam, Artindex, Clubul Presei Transatlantice, VinArte.

Număr de vizualizări :1266


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro