Filme de Nae Caranfil şi Woody Allen, la Festivalul „Future Movie” de la Galaţi

iul. 24th, 2014 | By | Category: Proiecte

În perioada 30 iulie – 3 august 2014, la Galați, se desfășoară a V-a ediție a Festivalului de Film “Future Movie” organizat de Centrul Cultural Dunărea de Jos și Uniunea Autorilor și Realizatorilor de Film (UARF), sub egida Consiliului Județean Galaţi (preşedinte: scriitorul şi doctorul Nicolae Dobrovici Bacalbaşa). Festivalul va avea loc în Grădina de vară a Teatrului Muzical „Nae Leonard” și timp de cinci zile va oferi publicului gălățean filme studențești de scurt metraj (în deschiderea fiecărei seri) și filme consacrate. Invitatul de onoare și inițiatorul festivalului este regizorul Ioan Cărmăzan, acompaniat de actrița Ioana Crăciunescu și poetul Dan Mircea Cipariu (prezentatorii festivalului). Directorul Festivalului, sculptorul Sergiu Dumitrescu. a declarat pentru AgenţiadeCarte.ro: “Sperăm ca și această ediție pe care o realizăm în parteneriat cu UARF să fie una de succes și să adune peste 5000 de spectatori așa cum s-a întâmplat și la celelalte ediții. Avem filme pentru toate gusturile, publicul se poate întâlni cu unii dintre actorii și regizorii filmelor, în carne și oase”. Vor fi proiectate filme româneşti (“Selfie”, în regia Cristinei Iacob, “Closer to the Moon”, în regia lui Nae Caranfil) şi internaţionale (“Blue Jasmine”, în regia lui Woody Allen, “Gravity”, în regia lui Alfonso Cuarón, sau animaţia „Frozen”, în regia semnată de Chris Buck  şi Jennifer Lee). Intrarea la festival este liberă. AgenţiadeCarte.ro este partenerul media al evenimentului.

Programul Festivalului Future Movie 2014 este următorul:

Miercuri, 30 iulie 2014

20.30  – deschiderea oficialã a Festivalului

21.00  – SELFIE, regia Cristina Iacob, proiecţie în aer liber la Grãdina LEONARD  (Teatrul Muzical Nae Leonard)

Joi,  31 iulie 2014

20.45 – proiecţie film scurt metraj

21.00  – BLUE  JASMINE, regia Woody Allen, proiecţie în aer liber la Grãdina LEONARD (Teatrul Muzical Nae Leonard)

Vineri, 1 August 2014

20.45 – proiecţie film scurt metraj

21.00  – FROZEN (desene animate), regia Chris Buck  şi Jennifer Lee, proiecţie în aer liber la Grãdina LEONARD (Teatrul Muzical Nae Leonard)

Sâmbãtã, 2 August 2014

20.45 – proiecţie film scurt metraj

21.00  – GRAVITY, regia Alfonso Cuarón, proiecţie în aer liber la Grãdina LEONARD (Teatrul Muzical Nae Leonard)

Duminicã, 3 August 2014

20.45 – proiecţie film scurt metraj

Orele 21.00  – CLOSER TO THE MOON, regia Nae Caranfil, proiecţie în aer liber la Grãdina LEONARD  (Teatrul Muzical Nae Leonard)

Număr de vizualizări :1901


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro