Studenții și masteranzii UNArte expun ”Punct”

iun. 24th, 2014 | By | Category: Eveniment

Vineri, 27 iunie 2014, de la ora 19.00, la Atelier 030202 (București, str. Sfânta Vineri), va avea loc vernisajul expoziției ”Punct”. Expun studenti / masteranzi UNArte. Curator: Cosmin Paulescu. Coordonator: Mihai Zgondoiu. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.


Această expoziție este selectată în seria de evenimente aniversare UNArte 150 de ani.
„Expoziția PUNCT. 2014 continuă tradiția începută în anul 2011 la galeria Atelier 030202 din București. Absolvenții departamentului de Artă Murală din cadrul Facultătii de Arte Decorative și Design expun o selecție a lucrărilor de licență și masterat, realizate concomitent cu anul aniversar pe care Universitatea Națională de Artă din București îl celebrează;  “150 de ani de învățământ superior de arte”.
La această ediție am optat pentru expunerea unui mixaj de lucrări, licență și disertație, reprezentând tematica liberă, aleasă pentru cercetare de către fiecare absolvent. Fiind vorba de tema liberă, din cadul licenței și disertației acestea nu sunt constrânse de cadrul architectural specific specializării lăsând liberă, fără bariere imaginația studenților. În consecință, lucrările reflectă cu o mai mare putere personalitatea incipientă a celor care le-au realizat, dezvălunindu-le demersul artistic personal la începutul carierei artistice, pe care sper din toată inima să o realizeze în timp fiecare dintre expozanți.” (Conf. univ. dr. Cosmin Paulescu)

Organizator: ATELIER 030202
Parteneri:Teatrul de Comedie, Clubul UNESCO-Adolescenţii, Asociaţia Euro CulturArt, APAU Ritual
Sponsor: Murfatlar România SA
Parteneri media: Agentiadecarte.ro, Radio România Cultural, Senso TV, Cultura, ArtClue, Revista ARTA, Modernism.ro, TV Bucuresti Event City

Număr de vizualizări :1398


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro