Premiile Cafenelei critice, în final de stagiune

iun. 18th, 2014 | By | Category: Eveniment

Joi, 19 iunie 2014, de la ora 19.00, la Club A din București (Str. Blănari Nr. 14), în încheierea stagiunii Cafenelei critice va avea loc Gala de premiere, un eveniment aflat la ediția a II-a. Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

Înainte de intrarea în vacanţa de vară, Cafeneaua critică propune o ediţie specială, în cadrul căreia vor fi acordate Premiile Cafenelei critice pentru stagiunea 2013-2014. Va fi a doua ediţie a acestor premii, decernate pentru prima oară anul trecut. În programul serii vor fi incluse şi cîteva surprize. De asemenea – muzici, şampanie, antren!

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. Seria a doua a debutat în noiembrie 2008. Întîlnirile Cafenelei critice au loc joia seara la Club A.

Număr de vizualizări :797


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro