Funnel – un nou spațiu dedicat artei contemporane în București

iun. 21st, 2014 | By | Category: Postcard

Miercuri, 18 iunie 2014, a fost inaugurat în București un nou spațiu dedicat artei contemporane, “Funnel”, creat de artistul vizual sârb Predrag Popara. Prima expoziție care și-a deschis porțile pentru vizitatori este realizată de membrii asociației ”Funnel”. Intitulată „NEW WORKS/ LUCRĂRI NOI”, expoziţia va putea fi vizitată timp de două luni iar artiştii participanți sunt: Roberto Coda Zabetta, Predrag Popara, Djordje Stanojevic, Bogdan Vladuță.


“Funnel” este o asociație independentă care conectează artiști vizuali din Europa de Sud-Est. Schimbul de experiență și de idei, realizarea de expoziții comune, ateliere de lucru, prelegeri despre arta contemporană etc sunt doar o parte din proiectele acestei asociații.

Vizitatorii care doresc să vadă expoziţia pot face acest lucru accesând site-ul asociației  www.funnelcontemporary.eu sau trimiţând un e-mail la adresele: funnel@gmail.com sau popara.funnelcontemporary@gmail.com.

Număr de vizualizări :1059


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro