„Dream catcher” cu Ladislau Csendes, la Palatul Suțu

iun. 24th, 2014 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 25 iunie 2014, de la ora 19.00, Palatul Suțu va găzdui un nou concert din Stagiunea muzicală „Iosif Sava”, a XVII-a sub acest nume, pe care Fundația ACCUMM o organizează la Muzeul Municipiului București.


Sub titlul „Dream catcher”, Ladislau Csendes a conceput o seară de muzică contemporană în care vor putea fi ascultate lucrări de autori români: Dan Dediu, Mihaela Stănculescu Vosganian și autorul conceptului, Ladislau Csendes – precum și autori străini: Lotta Wannekovski (Finlanda) și Augusta Read Thomas (Marea Britanie), compozitoare a cărei lucrare „Dream Catcher” dă și titlul concertului.

Violonistul Ladislau Csendes, profesor al Universității Naționale de Muzică, va colabora cu trei tinere muziciene, violonistele Raluca Stratulat și Alexandra Tănase, și pianista Adriana Toacsen-Ponta. Unii dintre autorii lucrărilor acestei noi seri de muzică contemporană, prezenți la concert, vor facilita contactul publicului cu limbajul și sensurile creațiilor lor.

Număr de vizualizări :846


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro