Raluca Daria Diaconiuc lansează ”Fonoteca excelenței”, la Iași

mai 25th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 28 mai 2014, de la ora 18.00, la Librarium Palas din Iași va avea loc lansarea cărţii şi audiobook-ului “Fonoteca excelenței”, sub semnătura jurnalistului Raluca Daria Diaconiuc. Participă dirijorul Michael Beck, prof. univ. asociat la Universitatea de Arte „George Enescu“ Iaşi din 2009; Adrian Iacob, Fondator AISucces şi Ambasador Business Days, antreprenor de 20 de ani. Evenimentul va fi moderat de educatorul Raluca Munteanu.


”Fonoteca excelenței reprezintă rezultatul unei munci de teren îndelungate. Totul a prins contur şi a luat forma unui proiect despre copiii talentaţi din Iaşi, care reprezintă un eșantion din materia cenușie existentă în liceele și școlile din județ. Aceştia sunt olimpici la diferite discipline sau au obţinut premii la diferite competiții (interpretare vocală, chitară, pian, vioară, dans sportiv, balet, gimnastică aerobică, șah etc). Descoperirea unor tineri talentați a îmbrăcat haina unei cărți și a unui audiobook.
De ce ar fi nevoie de așa ceva? Pentru că nu mai există un astfel de proiect în țară iar acești copii merită promovați. Ei reprezintă un “brand” al Iașului.” (organizatorii)

Proiect susţinut de IBS TV

Număr de vizualizări :942


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro