A.R. Deleanu lansează ”Îmblânzitorul apelor”, ediția a II-a

mai 27th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 31 mai 2014, de la ora 18.00, la standul editurii Herg Benet (pavilionul C1, standul B22) din cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest, va avea loc lansarea ediției a doua a romanului ”Îmblânzitorul apelor”, de A.R. Deleanu.

Invitați: Cristina Nemerovschi și Cătălin Badea-Gheracostea.

”Despre puține volume de debut poți spune cu convingere ceea ce spui dintr-o suflare despre romanul lui A. R. Deleanu, Îmblânzitorul apelor, că este o carte totală.” (Cristina Nemerovschi)

”Îmblânzitorul apelor este o nouă apocalipsă, este o veche tragedie, este o altă – și, deci, unică – poveste de dragoste.” (Cătălin Badea-Gheracostea)

Număr de vizualizări :988


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro