”Poezia vie” la București

mai 9th, 2014 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 10 mai 2014, de la ora 16.00, la Puzzle Club (Calea Victoriei nr. 155, Bucureşti), se va desfăşura evenimentul ”Poezia vie”, în cadrul căruia vor avea loc prezentări de carte, recitaluri poetice precum și lansarea celei mai mari videoteci de poezie contemporană românească. „Toate acestea fac parte din meniul unui eveniment pe care niciun iubitor de poezie nu ar trebui să îl rateze” (Adrian Suciu) Un eveniment organizat de Asociaţia Culturală Direcţia 9.

Pe afișul evenimentului se regăsesc nume cunoscute ale poeziei române contemporane, de la Ioan Mureșan la Lucian Vasilescu și de la Ioan Es Pop la Adrian Suciu, alături de nume ale unor poeți tineri, unii dintre ei aflați la momentul debutului editorial.

Participă: George G. Asztalos, Dana Banu, Maria Dobrescu, George Floarea, Dan Herciu, Niu Herișanu, Ion Mureșan, Adrian Pârvu, Ioan Es Pop, Aurel Sibiceanu, Adrian Suciu, Lucian Vasilescu, Paul Vinicius.

Număr de vizualizări :1258


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro