Sculptorul (ne)liniştit Aurel Vlad, în dialog cu Ion Bogdan Lefter

apr. 8th, 2014 | By | Category: Eveniment

Joi, 10 aprilie 2014, de la ora 19.00, invitatul lui Ion Bogdan Lefter la Cafeneaua critică este sculptorul Aurel Vlad. În cadrul evenimentului, care va avea loc la Club A București, artistul va vorbi despre ”(ne)liniștea” sa creatoare, pornind de la expoziția omonimă, recent organizată.

Unul dintre cei mai importanţi sculptori români, Aurel Vlad (născut pe 31 martie 1954), şi-a aniversat împlinirea a 60 de ani de viaţă printr-o expoziţie de etapă, căreia i-a dat un titlu mai general-simbolic: (ne)liniştea (Galeria Simeza, Bucureşti, 27 martie-9 aprilie 2014). La închiderea expoziţei, Aurel Vlad vine la Cafeneaua critică pentru o mai amplă „retrospectivă”, într-un dialog despre întreaga sa creaţie, cu bogate exemplificări (proiecţii fotografice şi video).

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. Reluată în noiembrie 2008, Cafeneaua critică a aniversat 100 de ediţii ale seriei a doua în luna mai 2013. Întîlnirile Cafenelei critice au loc joia seara la Club A.

Număr de vizualizări :1260


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro