Eugen Avram concertează la Andalivia Art Club

apr. 9th, 2014 | By | Category: Eveniment

Joi, 10 aprilie 2014, ora 20:00, la Andalivia Art Club (str. 11 iunie nr. 62, Bucureşti) va avea loc un concert folk susţinut de cunoscutul muzician Eugen Avram.

“Eugen Avram nu-i un artist tocmai modest. Nici n-ar avea de ce să fie, și totuși, în același timp, reușește să fie mai mult decât ar trebui. Ce-i însă important este că e capabil de a-și evalua propria valoare, clădită în mai bine de 30 de ani de activitate și își poate recunoaște mândria cu privire la popularitatea unora dintre piesele sale, fără a părea în același timp, perfect în regulă cu faptul că de cele mai multe ori acestea nu sunt legate de persoana lui. Iar această atitudine reprezintă pentru mine un plus al condiției de artist în România, un plus adus sincerității și autocunoașterii, un câștig în fața ipocriziei pe care ne-am săturat să o tot vedem purtată pe post de stindard.”, a scris Ioana Cristina Teodorescu (artactmagazine.ro)

Puteţi urmări o secvenţă muzicală cu Eugen Avram aici: http://www.youtube.com/watch?v=F3PKOIrtShU

Mai multe informaţii la pagina https://www.facebook.com/events/1429340830647539/?notif_t=plan_user_invited

Număr de vizualizări :897


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro