”Cui i-e frică de computer?”, concurs de creație pentru copii

apr. 24th, 2014 | By | Category: Postcard

La începutul lunii aprilie 2014, Editura Arthur a dat startul la cea de-a treia ediţie a celui mai mare concurs de creaţie literară pentru copii. Această nouă ediţie a concursului porneşte de la ideea volumului ”Cui i-e frică de computer?”, apărut anul trecut în cadrul târgului de carte Gaudeamus. Concurenții se pot înscrie fie la secţiunea de scriere creativă, fie la cea de ilustraţie, fie la ambele secţiuni și trebuie să aibă între 9 şi 16 ani.

Cei care doresc să participle trebuie să trimită datele lor şi lucrarea – desenul şi/ sau textul –  pe adresa concurs@editura-art.ro sau la C.P. 22, O.P. 84, sector 6, Bucureşti, până pe 6 mai 2014.

Regulamentul complet poate fi accesat aici.

Număr de vizualizări :1170


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro