Victor Socaciu şi Alexandru Repan, pe scena Teatrului Excelsior

mart. 28th, 2014 | By | Category: Eveniment

Luni, 31 martie 2014, de la ora 19.30, pe scena Teatrului Excelsior din București va avea loc spectacolul „Îmbrăţişarea”, cu Victor Socaciu și Alexandru Repan. Un eveniment creat din dor de Nichita, în ziua în care poetul ar fi împlinit  81 de ani. Cu această ocazie, Victor  Socaciu  lansează albumul „Îmbrăţişarea „, alegându-şi 10 poezii ale lui Nichita Hristea Stănescu,  chiar în aura unei zile devenită sărbătoare importantă a Culturii Naţionale.

„O tălmăcire subiectivă, adică o lectură – altfel  – atât cât poate muzica mea sau sufletul meu „, spune cantautorul .

Alături de Victor Socaciu, pe scenă vor urca marele actor al teatrului şi cinematografiei româneşti Alexandru Repan, grupul ” Contraste ” şi  grupul vocal „Expression” .

Număr de vizualizări :857


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro