Muzeul Literaturii Române Iași redeschide Biblioteca din Parcul Lecturii

mart. 28th, 2014 | By | Category: Eveniment

Începând de sâmbătă, 29 martie 2014, Biblioteca din Parcul Lecturii de la muzeul „Vasile Pogor” Iași va fi redeschisă pentru cei care doresc să citească în aer liber. Prin redeschiderea Bibliotecii, Muzeul Literaturii Române Iași încurajează donațiile de cărți în vederea îmbogățirii rafturilor.


Biblioteca din Parcul Lecturii reprezintă inițiativa MLR Iași de susținere a lecturii în aer liber, lansată în luna iulie 2013. Aceasta s-a bucurat de succes, iubitorii de cărți și nu numai îmbrățișând instant ideea. Astfel, instituții de presă locale, ONG-uri, persoane private au contribuit la dezvoltarea proiectului prin donații de cărți, împrumutate și citite de cei care au ales Parcul Lecturii pentru a-și petrece timpul.

Cărțile pot fi donate zilnic la sediul muzeului „Vasile Pogor”, orice contribuție fiind binevenită.

Număr de vizualizări :1011


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro