Kilipirim, ediţia de primăvară, la Sala Dalles

mart. 14th, 2014 | By | Category: Postcard

În perioada 19-23 martie 2014, la Galeria Dalles din București, se va desfășura ediția de primăvară a târgului de carte cu discount Kilipirim. Târgul este deschis zilnic între orele 10.00 şi 20.00. Intrarea este liberă. Vor avea loc, de asemenea, evenimente dedicate iubitorilor de carte, la parterul Galeriei Dalles, și se vor găsi cărti şi produse ezoterice, la Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune” de la etaj. Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Corint, Herald, Aramis, Girasol, House of Guides, Vivaldi, Prut sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri. Fiecare expozant practică, la Kilipirim, reduceri substanţiale de preţuri, de până la 80%.

„Aşa cum v-am obişnuit în fiecare primăvară, Kilipirim vă aşteaptă, între 19 și 23 martie, la Galeria Dalles, cu oferte noi de carte pentru toate vârstele. Pentru a doua oară în istoria târgului nostru, vom avea şi un calendar de evenimente, gândite pentru toate gusturile. Romanul de dragoste, literatura română contemporană, astrologia, bestseller-uri nou apărute la noi sunt doar câteva dintre temele din programul de evenimente. Prietenii noştri nu trebuie decât să facă o plimbare la Kilipirim şi se vor convinge din nou că, la acest târg de carte, literatura bună nu e un lux.” (Louisa Udrescu, organizator)

Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, organizatorii le propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atât copiilor, adolescenţilor, cât şi cititorilor cu experienţă: de la evenimente care au ca public-țintă pe iubitorii de literatură, la evenimente dedicate celor interesați de cărți de popularizare.
La etajul Sălii Dalles, în cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, vizitatorii vor putea achiziţiona cărti şi produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Lansat în 2005, Târgul de carte Kilipirim a ajuns la cel de al IX-lea an de existență.

Număr de vizualizări :1059


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro