Dublă lansare de carte la Club A: Leonard Ancuța și Radu Cîrstea Ratzone

mart. 21st, 2014 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 26 martie 2014, de la ora 19.00, la Club A din București, va avea loc o dublă lansare de carte, ”Mega Sutra”, de Leonard Ancuța (editura Paralela 45) și ”Sunt un gunoi, sunt un nimic”, de Radu Cîrstea Ratzone (editura Karth). Alături de autori vor prezenta cele două apariții Paul Vinicius, Dan Mihuț, Adrian Suciu, Iulia Georgeta Popescu, Lavinia Stoica, Andra Ciubotaru, Claudia Pătrașcu, Daniela Toma și invitați surpriză.

”În megaformă poetică, Leonard Ancuṭa erupe în megapoeme ginsbergiene parcurgînd toate sutrele erotice ṣi poetice până la omega sutra. Citind te năuceṣti, plângi, râzi în hohote ṣi o iei razna. Mega Sutra, apărută la Editura Paralela 45, este o epopee cu suflu de ṣarjă de cavalerie”, spune despre acest volum criticul și scriitorul Felix Nicolau.

Radu Cîrstea Ratzone este un tânăr poet bucureștean care în volumul ”Sunt un gunoi, sunt un nimic”, publicată de Editura Karth, își esențializează trăirile până în spiritul lor profund.

Număr de vizualizări :1127


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro