Două cărți românești, finaliste în „Best Book Design from all over the World“

mart. 4th, 2014 | By | Category: Eveniment

Două dintre „Cele mai frumoase cărți din România 2013” sunt printre finalistele concursului internațional de design de carte „Best Book Design from all over the World“. ”Munka” (design: Timotei Nădășan, realizată la Idea Design&Print) și ”A homalyban maradas osztone / Instinctul de a rămâne în umbră” (concepție grafică: Kristina Hajdu, ilustrații: Zsolt Vidak, publicată de editura Bookart) au fost nominalizate printre cele 56 de cărți finaliste dintre cele 576 de cărți din 30 de țări, înscrise în competiția internațională de design de carte, desfășurată la Leipzig în februarie 2014.


Toate cele 576 de cărți participante, între care și 33 de cărți din România, finalistele concursului „Cele mai frumoase cărți 2013” vor fi prezentate publicului în expoziția „Best Book Design from all over the World” la Târgul de Carte de la Leipzig în perioada 13-16 martie 2014, în standul G600 din Hala 3.

Pe siteul http://celemaifrumoasecarti.ro/cele-mai-frumoase-carti-din-romania-vor-fi-la-targul-de-carte-de-la-leipzig/ găsiți detaliile evenimentelor care au loc în acest an la standul Stiftung Buchkunst, organizatorul concursului internațional de design de carte.

Lista cărților finaliste în România: http://celemaifrumoasecarti.ro/premii-2013/
Organizator: Asociaţia pentru Performanţă şi Cultură

Număr de vizualizări :1286


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro