Cursuri de limba română organizate la Beirut

mart. 7th, 2014 | By | Category: Postcard

Luni, 17 martie 2014, vor reîncepe la Beirut cursurile de limba română organizate de Ambasada României în Liban şi Institutul Cultural Român, în colaborare cu Asociaţia România-Levant şi cu sprijinul Centrului Cultural CLAC Sin El Fil. Iniţiativa răspunde solicitărilor primite din partea numeroșilor cetăţeni libanezi interesaţi să studieze în România, a comunității de afaceri şi familiilor mixte româno-libaneze. Termenul limită pentru înscrierea la curs este 10 martie 2014.


Cursurile nivel A1 și B1 vor avea loc în perioada 17 martie – 22 mai 2014, în fiecare luni (A1) şi joi (B1), în intervalul orar 17:00 – 19:00, la Centrul Cultural CLAC Sin El Fil. Programul de 12 săptămâni este gratuit şi este deschis tuturor celor interesaţi de studiul limbii române. Cursul urmează normele impuse de Consiliul European al Limbilor și îşi propune să dezvolte atât abilităţile de înţelegere şi exprimare, cât şi cele patru competenţe de bază în comunicare: ascultare, vorbire, citit şi scris. Nu în ultimul rând, cursul vizează stabilirea unui prim contact cu elemente de cultură română.

Cursuri de limba română desfășurate cu sprijinul ICR mai au loc la Liceul Amlieh din Beirut și în orașul Saida, sudul Libanului.

Număr de vizualizări :952


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro