„Creative Mark Minds”, atelier literar

mart. 30th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 4 aprilie 2014, de la ora 10.30, în Sala Victor Slăvescu ASE București, va avea loc lansarea atelierului de literatură „Creative Mark Minds”, eveniment intitulat sugestiv „Povestea unui vis”, prin intermediul căruia organizatorii doresc să promoveze tineri talentați, studenți și absolvenți ASE. Un eveniment organizat de Art Out. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Potrivit organizatorilor, această activitate își propune încurajarea studenților de la ASE de a se manifeste pe plan artistic, creativ. Li se acordă astfel ocazia de a-și expune poeziile, indiferent de stilistica lor, cele mai reușite urmând a fi publicate pe blogul revistei Art Out.
La lansare vor lua cuvântul scriitori și personalități marcante ale culturii românești.
În deschiderea evenimentului, publicul va putea cunoaște membrii ai echipei Art Out, văzându-i într-o ipostază nouă: aceea de a recita poeme ale autorilor consacrați.
Ulterior, vor putea afla detalii din culisele redacției Art Out(revistă de artă, arhitectură, patrimoniu și restaurare), cunoscând organizarea revistei și a redacției și oportunități de colaborare.

Număr de vizualizări :1526


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro