Călin Torsan cântă la Galeria Galateea

mart. 4th, 2014 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 5 martie 2014, de la ora 18.30, la Galeria Galateea din București (Calea Victoriei, nr 132), Călin Torsan va susține un recital la fluier, în cadrul expoziţiei ”Colecţionarul de poveşti”, de Lucia Lobonţ. Curator: Monika Pădureţ. Organizator eveniment: Raluca Băloiu. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.


“Călin Torsan este unul dintre cei mai interesanţi artisti pe care i-am cunoscut. Spun artist si nu muzician, cum el însuși nu se consideră; nici muzicant cum mi-a mărturisit că se simte.

Recomandat de o activitate scenică începută încă din anii ’80, dacă luăm în calcul primele apariții realizate cu un ansamblu de copii, Torsan s-a remarcat în tot acest interval prin muzică, teatru și literatură, toate sub semnul avangardei și experimentului. Biografia sa artistică este sinuoasă și în același timp coerentă, deoarece a știut să valorifice întâmplarea și arbitrarul într-un mod remarcabil.” (Mihai Plămădeală)

”Cuvântul și sunetul, două mari bucurii pe care le-am avut în viață. Umbrite numai de existența surzilor, pe care de multe ori îi văd, nefiresc de optimiști, undeva pe lângă Armenească, atunci când mă duc să joc fotbal cu băieții.” (Călin Torsan)

Despre expoziția ”Colecționarul de povești”, de Lucia Lobonț, găsiți detalii aici.

Parteneri media: Radio România Cultural, Modernism, Senso Tv Arte, Agenţia de Carte, Observator Cultural, Cultura, TV City, ArtClue, beWhere, vernisaje, artLine, România Pozitivă, Deco şi Eco, metropotam.ro, Şapte Seri, 24-FUN, Port.ro, onlinegallery.ro, Calendar Evenimente, Evenim.ro, Artindex

Număr de vizualizări :1050


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro