Apariție editorială online trilingvă

mart. 3rd, 2014 | By | Category: Agenda de carte

”Let’s speak you. Să te vorbim pe tine”, de Amir Or, în ediție online, se lansează oficial vineri, 7 martie 2014, dar volumul poate fi consultat și descărcat din acest moment de aici. Traducere în limba română de Ioana Ieronim. Editat și ilustrat de Bianca Zbarcea.


”Contemporary Literature Press publică în trei limbi—engleză, română și ebraică —un volum de poezie europeană care adună la un loc poeți de prim rang: Amir Or, Fiona Sampson, Ioana Ieronim. Este un volum de poeme ale prezentului, scrise într-o limbă a cărei bogăție vine din istorie. Cititorul va descoperi în această carte o lume din care se trage Europa cu toate limbile ei.

Să te vorbim pe tine este redactat de o tânără masterandă în Traducerea Textului Literar Contemporan, care se pregătește să devină traducător profesionist de poezie și romane.” (Lidia Vianu)

Volumul apare la Contemporary Literature Press, sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din București, The British Council, Institutul Cultural Român și Ambasada Republicii Irlanda,

Număr de vizualizări :997


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro