”Bani din cer”, în regia lui Horațiu Mălăele, pe scena Teatrului de Comedie

mart. 14th, 2014 | By | Category: Eveniment

Marţi, 18 martie 2014, de la ora 19.00, la Sala ”Radu Beligan” a Teatrului de Comedie din București, va avea loc premiera spectacolului ”Bani din cer”, de Ray Cooney, regia Horaţiu Mălăele, scenografia Puiu Antemir. “Într-o lume nimicită de conflicte religioase, interetnice, interumane, inter-nu-mai-știu-cum, într-o lume măcelărită de prostie și incultură, singura soluție pământean-tămăduitoare ar fi lumina Spiritului. Comedia fiind chiriașă pe viață în Casa Spiritului, având convingerea că râsul va mântui lumea, propunem acest spectacol al cărui singură mare virtute este UMORUL.” (Horațiu Mălăele)


Distribuție: Mihai Bendeac (Henry Perkins), Mihaela Teleoacă (Jean Perkins), Dragoş Huluba (Vic Johnson), Delia Nartea (Betty Johnson), Şerban Georgevici (Bill), Marius Drogeanu (Davenport), Eugen Racoţi (Slater)

Ray Cooney (n. 30 mai 1932) – actor, regizor și dramaturg este considerat de lumea teatrală un maestru al farsei contemorane. Piesele scrise de el au fost jucate în peste 40 de țări din întreaga lume. ”Funny Money” (Bani din cer) a avut premiera mondială în 1995 la Playhouse Theatre în Londra.

Bani din cer”, de Ray Cooney în regia lui Horațiu Mălăele, a fost lansat într-o primă variantă la Teatrul de Comedie în octombrie 2001. Succesul de care s-a bucurat în rândul publicului larg și cronicile elogioase din partea criticilor de specialitate au făcut ca spectacolul să ajungă la 125 de reprezentații cu sala plină. George Mihăiţă şi Virginia Mirea predau cu plăcere şi cu mare bucurie ştafeta, fiind convinşi că şi noua formulă va avea acelaşi succes.

Număr de vizualizări :1257


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro