Valentine`s Night muzicală alături de Cristi Dumitraşcu

feb. 7th, 2014 | By | Category: Eveniment

Vineri, 14 februarie 2014, de la ora 21.00, la Andalivia Art Club (Str. 11 iunie nr. 62, Bucureşti) va avea loc un concert susţinut de Cristi Dumitraşcu. Organizator al evenimentului şi gazdă: Puiu Creţu.


Cristi Dumitraşcu este membru fondator al trupei Circa Şapte (www.circasapte.ro; www.circa7.ro), alături de care a scos mai multe albume. De asemenea, este autor al multor melodii de succes: Goală prin casă, Cel mai iubit om din lume, Cruela etc. În prezent, Cristi Dumitraşcu susţine spectacole solo în circuitul folk, dar concertează şi alături de Circa 3, o extensie mai mică a fostei Circa Şapte, lucrează la primul album muzical individual de autor şi se pregăteşte de lansarea unui volum de poezie urbană.

Puiu Creţu este membru fondator al Grupului Vouă. A scos, până în prezent, două albume: Cântec pentru Ioana (2011) şi Societatea abruptă (2012). Are în pregătire un nou album. Este organizator de concerte şi evenimente muzicale din 2010. Manager şi impresar al câtorva tineri artişti talentaţi.

Mai multe informaţii la paginile web: http://cristidumitrascu.ro/; http://puiucretu.ro/ și http://www.andalivi.org/

Rezervări la nr. de telefon: 0769288120

Număr de vizualizări :773


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro