Live Jazz cu TRIO VGD, la Andalivia Art Club

feb. 7th, 2014 | By | Category: Eveniment

Duminică, 9 februarie 2014, de la ora 20.00, la Andalivia Art Club (Str. 11 Iunie nr. 62, Bucureşti) va avealoc o seară de jazz, avându-i invitaţi pe muzicienii de la TRIO VGD (Mladen Spasinovici, Ştefan Benedict, Răzvan Cipcă).Mladen Spasinovici este absolvent al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, la clasa profesorului Aurel Niculescu. Este laureat a numeroase concursuri naţionale, la secţiunea violoncel şi muzică de cameră, printre care Concursul Naţional „Mihail Jora” Bucureşti. Compune şi orchestrează lucrări cameral sau orchestrale pentru diverse ansambluri de profil din ţară. A colaborat cu maeştrii Johnny Răducanu şi Marius Popp, cu regizorii Radu Mihăileanu şi Dan Piţa.
În prezent este solist instrumentist şi şef de partidă (violoncel) în orchestra Operei Naţionale din Bucureşti, unde activează de peste 5 ani.

Ştefan Benedict este un rafinat baterist, de o impresionantă sensibilitate, care are în CV-ul musical numeroase colaborări atât cu tinerii muzicieni de jazz din Bucureşti, cât şi cu unii dintre muzicienii consacraţi din peisajul musical românesc. „Este o adevărată onoare să ai şansa să cânţi pe aceeaşi scenă cu oameni care au schimbat în bine destinele muzicii în România, cât şi cu aceia care cu siguranţă îl vor schimba la rândul lor în viitorul apropiat”, a declarat Ştefan Benedict, într-un interviu la Radio Guerrila, în aprilie 2013.

Răzvan Cipcă este un chitarist autodidact în vârstă de 17 ani. Este elev la clasa de jazz a lui Capriel Dedeian. Este considerat de maestrul Dedeian unul dintre cei mai talentaţi elevi ai săi, cu un potenţial deosebit, care va avea cu siguranţă o carieră strălucită în jazz.

Mai multe informaţii la pagina web: www.andalivi.org

Rezervări la nr. de telefon: 0769.288.120

Număr de vizualizări :975


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro