“Cum să faci o afacere online”, de Ela Iliesi

feb. 2nd, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 7 februarie 2014, de la ora 18.30, Calea Vitan 58, apartament 53 (vis-à-vis de Mall București), va avea loc lansarea cărții ”Cum să faci o afacere online”, de Ela Iliesi, un ghid pentru toți cei interesați de crearea, promovarea și dezvoltarea unei afaceri online.


Cartea se adresează celor care sunt la prima afacere de orice fel, antreprenorilor care au deja un business online sau offline și sunt interesați de o mai bună promovare a lui prin intermediul internetului, celor care lucrează sau doresc să lucreze în domeniul marketingului online, sau pur și simplu celor care doresc să lucreze și să câștige bani stând acasă.

Ela Iliesi este un antreprenor online, cofondator și trainer la o firmă de cursuri de marketing online din România.

Cartea este disponibilă pentru precomandă în librăria Self Publishing și pe site-ul http://www.elailiesi.com/

Număr de vizualizări :1237


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro