”Sins&Virtues” by Eglantina Becheru

feb. 9th, 2014 | By | Category: Eveniment

Joi, 27 februarie 2014, de la ora 19:00, Iconic by Camelia Şucu găzduieşte vernisajul expoziţiei de schiţe ”Sins&Virtues”, semnată Eglantina Becheru. Cele 15 lucrări care vor fi expuse publicului descriu fiinţa umană ca simbioză între cădere şi înălţare, omul-înger aflat între păcatul virtuţii şi virtutea păcatului.

„Schițele Eglantinei Becheru par să ne vorbească despre un corp cu senzualitatea amputată, dar sensibil mai mult ca oricînd la imposibilitatea atingerii” (Laura Marin, Lector univ. dr., Centrul de Excelenţă în Studiul Imaginii).

După ce în 2013 a fost artistul vizual selectat pentru inaugurarea celui mai nou spaţiu de cultură alternativă din România, ArtHouse Central, şi după o serie de expoziţii susţinute la Academia Română, Palatul Parlamentului, Kunstbarkeiten-Graz sau Casino Metropolis , vernisajul ”Sins&Virtues” este primul eveniment artistic din acest an care poartă semnătura Eglantinei Becheru.

Număr de vizualizări :1346


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro