Cursuri de managementul artei, la Artmark

ian. 13th, 2014 | By | Category: Postcard

În weekend-ul 24-26 ianuarie 2014, Institutul de Management al Artei organizează o primă sesiune de cursuri dedicate pieței de artă românești, susținute de specialiști în domeniu – artiști, profesori universitari, colecționari, critici, curatori, galeriști, muzeografi, economiști și avocați. cursurile se vor ține la sediul Artmark, realizatorul proiectului, la Palatul Cesianu-Racoviță (str. C.A. Rosetti, nr. 5, sector 1, București).


Institutul de Management al Artei este un proiect Artmark. Încă din 2012, nume importante ale scenei artistice românești și internaționale au împărtășit cunoștințele și experiența lor celor peste 350 de participanți interesați de fenomenul pieței românești de artă. În 2014, Institutul de Management al Artei își extinde programul de cursuri în țară. Primele cursuri naționale vor avea loc în primăvară, la Cluj, între 22 și 23 martie 2014.

Număr de vizualizări :1042


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro