„White Friday” la Galateca

dec. 13th, 2013 | By | Category: Proiecte

La un an de la înființarea Galeriei de artă contemporană Galateca, în cadrul evenimentului Anniversaire, Salon de artă și design, vineri, 13 decembrie 2013, vor avea loc mai multe surprize pentru cei care vor trece pragul spațiului deschis la parterul Bibliotecii Centrale Universitare din București. Astfel, ”White Friday” aduce reduceri la obiectele de design și fashion. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentelor organizate de Galateca.


De la orele 12.00 la 24.00, Galateca a pregătit evenimente, lansări de colecții noi, cadouri de artă, la prețuri speciale și reduceri de la 13% la 33%, la majoritatea obiectelor de design și fashion.
În plus, începând cu orele 20.00 până spre miez de noapte, doamnele se vor putea bucura de o seară specială de cumpărături dedicată lor.

Număr de vizualizări :887


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro