Timprophonies, improvizație de teatru în limba franceză, la Timișoara

dec. 3rd, 2013 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 4 decembrie 2013, de la ora 18.00, la sediul Institutului francez din Timişoara (bd. C. D. Loga nr. 46), va avea loc Timprophonies, un eveniment de improvizaţie teatrală francofonă care îi va avea ca actori pe studenții de la mai multe universități din România. Lectoratul francez din Timişoara, asociaţia Hexagone sub egida Ambasadei Franţei în România, în parteneriat cu Institutul francez din Timişoara.


Amestecând duelurile verbale cu improvizaţia teatrală, studenţii de la mai multe universităţi din România (Bucureşti, Braşov, Craiova, Iaşi, Sibiu, Timişoara) vor oferi un moment original şi amuzant.

Acest spectacol pregăteşte FIFITUT – Festivalul Internaţional de Teatru de Improvizaţie, care se va desfăşura la Timişoara în luna mai a anului viitor.
Intrarea este liberă.

Număr de vizualizări :1029


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro