Seminarul Europa Creativă – noi obiective de finanțare a sectoarelor culturale și creative

dec. 4th, 2013 | By | Category: Eveniment

Cu ocazia adoptării Programului Europa Creativă 2014-2020 de către instituțiile Uniunii Europeneîn noiembrie a.c., Punctul de Contact Cultural și MEDIA Desk România, structuri găzduite de Centrul de Cercetare și Consultanță în Domeniul Culturii, organizează în data de 19 decembrie 2013, la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobanţilor nr.50B, sector 1, Bucureşti), seminarul „Europa Creativă – noi obiective de finanțare a sectoarelor culturale și creative”.

Evenimentul se adresează operatorilor din sectoarele culturale și creative care vor să realizeze proiecte europene cu sprijinul acestui program comunitar și să descopere bune practici din domeniul cooperării transnaționale.

Seminarul este împărțit în două module distincte, derulate în paralel și axate pe prezentări pentru operatorii din domeniul cultural, respectiv pentru profesioniştii din industria cinematografică.

La modulul dedicat operatorilor culturali se vor prezenta componenta Cultura din Programul „Europa Creativă”, experiența britanică legată de cooperarea culturală, industrii creative și dezvoltarea publicului și o serie de proiecte de cooperare europeană de succes la care au participat operatori culturali din România. În cadrul acestui modul, prezentările se vor desfășura în limbile română și engleză, cu interpretare simultană.

În cadrul modulelor MEDIA vor fi prezentate noile oportunităţi de finanţare pentru profesioniştii din industria cinematografică – Programul „Europa Creativă” 2014-2020, componenta MEDIA şi în acelaşi timp se va oferi o imagine de ansamblu privind diversitatea oportunităților de finanțare oferite de acest program în România în perioada 2007-2013 prin prezentarea unor proiecte susţinute de MEDIA în România ca modele de succes pentru potenţialii aplicanţi la aceste fonduri.

Dacă doriți să participați la acest eveniment, vă rugăm să trimiteți formularul de înregistrare completat integral la adresa de e-mail info@eurocult.ro, dacă doriţi să participaţi la modulele Cultura sau la adresa info@media-romania.eu, dacă doriţi să participaţi la modulele MEDIA, până la data de 9 decembrie 2013. Locurile la seminar sunt limitate.

Număr de vizualizări :963


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro