Maestrul Radu Beligan sărbătoreşte 95 de ani de viaţă pe scena Teatrului Metropolis, cu o nouă premieră!

dec. 5th, 2013 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 14 decembrie 2013, la orele 19:00, după spectacolul “Lecţia de violoncel” de Mona Radu de la Teatrul Metropolis din Bucureşti, vom avem cu toţii onoarea şi imensa bucurie de a-i ura “La mulţi ani” şi de a-l revedea pe scenă pe maestrul Radu Beligan Maestrul Radu Beligan a ales să-şi sărbătorească ziua de naştere – 14 decembrie, pe scena celui mai tânăr teatru din Capitală, Teatrul Metropolis, alături de toţi cei apropiaţi lui, oferindu-le cadou premiera “Lecţia de violoncel”. Radu Beligan a acceptat provocarea Teatrului Metropolis de a-şi aniversa 95 de ani de viaţa şi 75 de ani de carieră, fiind protagonistul unui nou spectacol, alături de fiica sa Lamia Beligan, dar şi de mai tinerii săi colegi, binecunoscuţii actori, Marius Manole şi Tania Popa/Rodica Ionescu, într-o comedie savuroasă regizată de Felix Alexa.

Primele reprezentaţii ale spectacolului “Lecţia de violoncel”  vor avea loc luni 9 şi marţi 10 decembrie 2013, de la orele 19:00. Premiera oficială va fi luni, 16 decembrie 2013, la orele 19:00. Radu Beligan este Director Onorific al Teatrului Metropolis. Maestrul  revine pe scenă având rolul principal în spectacolul cu piesa “Lecţia de violoncel” de Mona Radu.

Dupa 20 de ani de csnicie, Eva (Lamia Beligan) o fosta vedeta de film, traieste suspiciunea ca sotul ei, politicianul George Popa (Radu Beligan), ii este infidel. Ranita profund in orgoliu, participa la un casting unde obtine un rol intr-un film american, dar pentru interpretarea lui, ea trebuie sa invete sa cante la violoncel doar in trei luni. In felul acesta, il cunoaste pe tanarul profesor Radu Manoliu (Marius Manole) care este insurat cu Gabi (Tania Popa/Rodica Ionescu) si au doi copii.

Daca la inceput profesorul de violoncel i se pare Evei dezagreabil, treptat se indragosteste de acesta, si fara scrupule il seduce, negandindu-se la consecintele care nu intarzie sa apara. Despre alegerea Evei, intre rolul pe care si-l doreste cu disperare, barbatul de care s-a indragostit si actualul sot, veti vedea in comedia Lectia de violoncel.

Număr de vizualizări :1027


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro