Comedie inedită: “Vrei să fii prietenul lui Dumnezeu?” de Daniel Bănulescu

dec. 12th, 2013 | By | Category: Eveniment

Marți, 17 decembrie 2013, de la ora 18, la Teatrul de Comedie din Bucureşti, Sala Mică, Filiala București-Dramaturgie și Filiala București Poezie ale Uniunii Scriitorilor și Institutul Cultural Român, în colaborare cu Teatrul de Comedie și Radio România Cultural, prezintă, în cadrul celei de-a patra ședințe a Clubului Dramaturgilor din actuala stagiune, spectacolul lectură cu comedia inedită “Vrei să fii prietenul lui Dumnezeu?” de Daniel Bănulescu. Distribuția cuprinde patru tineri actori: Vali Pena, Alexandra Laura Badea, Alexandru Unguru și Bogdan Ilie. Intrarea este liberă.

Spectacolul  va fi urmat de comentarii și aprecieri ale publicului moderate de Horia Gârbea, președintele Filialei București-Dramaturgie a USR.

Piesa lui Daniel Bănulescu, cunoscut ca poet și prozator, este o comedie marcată de fantezia puternică a poetului și animată de simțul replicii și al construcției personajelor care aparțin romancierului. Îndrăzneala autorului este cu atît mai mare cu cît el nu vine din lumea teatrului și totul i se pare posibil. Actorii din distribuție au adoptat cu entuziasm dezinhibarea autorului care le oferă partituri memorabile.

Număr de vizualizări :1106


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro