Cezara Miclea a conferențiat despre Terapia florală Bach

dec. 13th, 2013 | By | Category: Postcard

Vineri, 13 decembrie 2013, ora 18.00, la Librarium Sun Plaza din Sun Plaza Shopping Center (Etajul 1, Calea Văcăreşti 391, Piaţa Sudului, Sector 4, Bucureşti), Art Out a organizat conferința cu tema ”Terapia florală Bach – soluția alternativă de vindecare a sufletului”. A conferențiat Cezara Miclea, redactor Art Out.

Cezara Miclea este redactor permanent Art Out, responsabila rubricii Premium Bonus.
Tânăra eseistă este absolventa Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, secţia japoneză-engleză.
A avut numeroase internshipuri în cadrul unor renumite companii de resurse umane. A lucrat ca traducător şi interpret în cadrul unei companii japoneze de renume din Bucureşti.
Este un bun comunicator şi un organizator de evenimente din sfera celor dedicate civilizaţiei japoneze.

Număr de vizualizări :1053


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro