”Meniu a la Carte”, în Club Panic

dec. 11th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 14 decembrie 2013, de la ora 15.30, în Club Panic (Pasajul Victoriei, Strada Academiei 19, București) va avea loc un eveniment ”Meniu a la Carte”. Participă: Alexandra Mihalcea, Ciprian Măceșaru, Domnica Drumea, Gabriel Nedelea, Gelu Vlașin, Marin Mălaicu – Hondrari, Mircea Valeriu Popa, Octavian Soviany, Raluca Neagu, Ronița Dragomir și Un Cristian. Amfitrion: Sorin Despot. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.


Soundtrack by Philo – Dj român a cărui pasiune pentru muzică și diversitate se resimte în atmosfera magică pe care reușește să o creeze, amintind de vibrațiile cosmice ale unor nopți târzii.
Parteneri Media: Semnebune și AgențiadeCarte.

Număr de vizualizări :927


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro