Spectacol aniversar al trupei de improvizație Backstage Boys

nov. 13th, 2013 | By | Category: Agenda de carte
Luni, 18 noiembrie 2013, ora 19:00, la Sala Radu Beligan, Teatrul de Comedie din Bucureşti găzduiește spectacolul aniversar al trupei de improvizație Backstage Boys.

Pentru a doua oară în acest an, la Teatrul de Comedie va avea loc un eveniment dedicat improvizației. După ce în luna septembrie s-a desfășurat aici Festivalul Național de Improvizație (23-29 septembrie 2013), acum Teatrul de Comedie invită publicul la evenimentul ce va marca aniversarea de trei ani a trupei de improvizație Backstage Boys. Nu este exclus, ca în timp, Teatrul de Comedie să devină primul teatru din România care va include în repertoriul lui forma de teatru de improvizație.
Trupa de improvizaţie „Backstage Boys” aniverseazǎ trei ani, în care au jucat peste 1000 de spectacole, au primit peste 2000 de aplauze, au făcut mai mult de 500 de dedicații muzicale, au participat la festivaluri și au mers în turnee. La evenimentul aniversar vor fi prezenți pe scenă trei invitați speciali: cea care a făcut parte din prima trupă de improvizație din România, actrița și fondatoarea Școlii de improvizație – Mihaela Sîrbu, actorul și cântărețul Răzvan „KREM” Alexeși actorul Andrei Araditz. Aceștia vor improviza alături de membrii trupei, în cadrul unor jocuri special alese.  Partea muzicalǎ va fi susţinutǎ de unul dintre cei mai buni pianişti de improvizaţie din România, Marian Hâncu.
Formatul spectacolului de improvizație este unul inedit, amuzant şi plin de energie, în care nimic nu este stabilit dinainte şi în care totul se întâmplǎ în funcţie de reacţiile şi sugestiile publicului. Fiecare reprezentație este diferită de cealaltă, iar povestea se formează atunci când prezentatorul alege din public o relație, un spațiu sau chiar un cuvânt care să determine începutul unui joc.
Mai multe informaţii la pagina web: www.comedie.ro
Număr de vizualizări :1115


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro