Laureații Concursului Național de Poezie „Traian Demetrescu”, ediția 2013

nov. 3rd, 2013 | By | Category: Postcard

Sub egida Consiliului Local și al Primăriei Municipiului Craiova, Casa de Cultură „Traian Demetrescu” (manager: lect.univ.dr. Cosmin Dragoste) a organizat festivitatea de premiere a celei de-a XXXV-a ediţii a Concursului Naţional de Poezie Traian Demetrescu TRADEM, duminică 3 noiembrie 2013, ora 11.00, la sediul instituţiei organizatoare.

În cadrul festivității de premiere s-au acordat în acest an următoarele opt premii: Premiul TRADEM – Maria Dinu (doctorand al Facultății de Litere, Universitatea din București), Premiul I – Alexandra Bodnaru (elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic „Petre Pandrea” din Balș) , Premiul II – Livia Moreanu (studentă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea din Craiova și membră a Cenaclului „Mozaicul”), Premiul III – Emil Iulian Sude (membru al Cenaclului „Geo Bogza” din Poiana-Câmpina), Premiul special special pentru un autor din Oltenia – Victor Pena (student al Facultății de Agronomie din Craiova), Premiul revistei „Mozaicul” și al Editurii Aius – Anca Șerban (masterandă la Strategii comunicaţionale interculturale – literare şi lingvistice, Universitatea din București), Premiul revistei „EgoPHobia” – Roxana Ilie (traducătoare și absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, secția engleză-germană), iar Premiul Asociației pentru Dezvoltare Personală și Pregătire Profesională (ADPPP) i-a revenit Denisei Rotariu (elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Velovan” din Craiova). Juriul concursului a fost format din poeții Silviu Gongonea, Petrișor Militaru și Gabriel Nedelea.

Număr de vizualizări :1732


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro