Laboratorul Alchimic, din nou deschis publicului

nov. 28th, 2013 | By | Category: Eveniment

După o lună de pauză, Alchemia și-a redeschis porțile pentru iubitorii de artă contemporană. Joi, 28 noiembrie 2013, noul Laborator Alchimic a fost inaugurat în spațiul din strada Av. Nicolae Velescu nr. 6, din București.


Laboratorul Alchimic funcționează într-o impozantă vilă interbelică, aflată într-una dintre cele mai selecte zone ale capitalei: la granița dintre cartierele Dorobanți și Primăverii. Casă a tuturor celor 3 branduri ale noastre, Laboratorul adăpostește la parter galeria de artă decorativă și antichități (Nostalgia Shop by Alchemia), la etajul 1 galeria de artă contemporană (Alchemia Contemporary Art Gallery) iar la mansardă cafeneaua (Alchemia caffè è delicateria).

Deschiderea noului spațiu este marcată de trei expoziții speciale: Expoziția de Artă și Simbolism Masonic, găzduită de galeria de artă decorativă, și expozițiile artistelor Diana-Hellene Neagu și Mariea Petcu Chioibas, găzduite de galeria de artă contemporană.

Număr de vizualizări :1149


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro