“Galeria Vibraţiilor Tinere”, la Palatul Parlamentului

nov. 5th, 2013 | By | Category: Eveniment

Joi, 7 noiembrie 2013, ora 16 :30, în Sala “Constantin Brâncuşi”, Palatul Parlamentului, Bucureşti, va avea loc vernisajul expoziţiei “Galeria Vibraţiilor Tinere”. Curator: prof. dr. Radu Gheorge Serafim. Expoziţia poate fi vizitată în perioada 7 noiembrie – 5 decembrie 2013.

“În toate capitalele lumii există o industrie dezvoltată a suvenirurilor. România nu a găsit încă o cale specifică, deşi se afirmă în mod constant că arta românească e cel mai bun ,,produs de export”. Cu investiţiile pe care un turist străin le-ar face în România în opere de artă reale , în altă parte nu ar putea obţine decât kitsch-uri sau în cel mai bun caz obiecte industriale.

Prin participarea spiritelor inovatoare din toate colţurile ţării ,,Galeria Vibraţiilor Tinere” se constituie într-un mozaic al tendinţelor şi modalităţilor de exprimare actuale. Prezentând şi lucrări ale secolului XX, încercăm să obţinem în Sala de expoziţii ,,Constantin Brâncuşi” a Palatului Parlamentului un culoar spiritual al oglinzilor paralele, definitoriu pentru evoluţia viziunii colective asupra artei contemporane şi manifestării acesteia.

Luptând mereu cu kitsch-ul tinerii artişti vă propun în luna premergătoare Sărbătorilor de Iarnă obiecte de cele mai diverse facturi (de la grafică şi bijuterii la mobilier şi sticlă), unicate destinate consumatorilor de artă mari şi mici, dar şi industriilor creative.

Galeria Vibraţiilor Tinere este o manifestare concepută pentru a promova artiştii contemporani români care demonstrează talent şi pasiune în domeniile artelor aplicate şi decorative.” – organizatorii

Număr de vizualizări :950


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro