Marius Bodochi, Monica Davidescu şi Dan Tudor la Teatrul Mignon

oct. 8th, 2013 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 9 octombrie 2013, ora 19:30, la Teatrul Mignon (Hristo Botev nr.1, Bucureşti) va avea loc o nouă reprezentaţie a spctacolului „Taxi blues” de Ana Maria Bamberger, cu Marius Bodochi şi Dan Tudor. „Din ciocnirea supernovei Dan Tudor cu supernova Marius Bodochi rezultă o explozie destul de greu egalabilă, în care emoția bine escamotată și firescul cinematografic se împletesc cu hazul nebun. La acest spectacol se râde cu lacrimi și cârcei. Un spectacol care dă dependență. ” (Gabriela Hurezean, Muze şi arme, 1 august 2013).

Duminică, 13 octombrie, ora 19:30 va avea loc în avanpremieră la Mignon spectacolul „Escroci în aer liber” de Ion Băieşu, cu Monica Davidescu şi Dan Tudor.

Număr de vizualizări :924


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro